FAGOR – Storkjøkkenutstyr – 2023

FAGOR - Storkjøkkenutstyr - 2023 | NICHE Interiør & Storkjøkken

FAGOR - Ledende Produsent Av Storkjøkkenutstyr.

FAGOR Professional er kjent over hele verden som en ledende produsent av kommersielt storkjøkkenutstyr utstyr til hotell-, catering- og restaurantindustrien.

FAGOR ble grunnlagt i Spania i 1960, og er et globalt selskap, men har også et hovedkontor og lager i Miami, Florida med kommersielt restaurantutstyr. Til å begynne med huset dette lageret bare profesjonelle oppvaskmaskiner, men tilbyr nå også annet restaurantutstyr som kjølte arbeidsdisker, kjøleskap, blåsekjølere og kombidampere for å nevne noe. Tilhengere av FAGOR foretrekker merkevaren ikke bare grunnet rimelig og solid restaurantutstyr, men også som en produsent som tar miljøet på alvor. FAGORs oppvaskmaskiner bruker mindre vann per syklus, enn de fleste andre kommersielle oppvaskmaskiner, samtidig som de fungerer mer effektivt slik at du ikke trenger å vaske to ganger.

FAGOR - Storkjøkkenutstyr - 2023 | NICHE Interiør & Storkjøkken

Oppvaskmaskiner for alle behov.

Å finne en rimelig oppvaskmaskin med avansert teknologi som også er enkel og lett å bruke kan virke umulig, men det er det FAGOR har gjort mulig ved å introdusere EVO CONCEPT oppvaskmaskiner. Disse maskinene er alle utviklet og produsert i Spania og har et interiør i et stykke støpt rustfritt stål. Fraværet av «sømmer” og bruk av isolerte vegger, betyr mindre støy og mindre avbrudd. Kundene våre har også fortalt oss at de verdsetter hvordan disse maskinene er enkle å håndtere og vedlikeholde, samt at de tar lite plass og gjør seg lite synlig – gunstig når en har å gjøre med et mindre kjøkken.

FAGOR - Storkjøkkenutstyr - 2023 | NICHE Interiør & Storkjøkken

iKORE kombidampere – den beste investering i 2023?

Om du foretrekker og går god for din FAGOR sin oppvaskmaskin, så er det greit å huske alt det andre av restaurantutstyr som FAGOR tilbyr. De nye FAGOR iKORE kombidampere er den smarte revolusjonen innenfor konveksjonsovner for ditt kjøkken, og foretrekkes av kokker som trenger høy funksjonalitet og kvalitet balansert med en enkel design. Kommer i to serier for å tilpasse enhver kokkes behov. En profesjonell, konfigurerbar ovn som skiller seg ut med sin presisjon i matlagingen, takket være sitt dampmetningssystem og effektive klimastyring. Du vil ha vanskelig for å finne like rimelige kombiovner med bedre kontroll over kokingen og som gir bedre brukeropplevelse. I 2023 bør du tenke FAGOR når du vurderer ny kombidamper.

FAGOR - Storkjøkkenutstyr - 2023 | NICHE Interiør & Storkjøkken

Kjøleprodukter med fokus på miljøet.

Har du behov for kjøleskap til din restaurant, gatekjøkken eller hvilken som helst bedrift, så er FAGOR fremst i klassen med et stort utvalg brukervennlige og solide fryse- og kjøleskap. FAGOR benytter seg av miljøvennlig og naturlige hydrokarbongasser (R-290 og R-600a) – som gir mindre påvirkning på ozonlaget. Ytelsen blir bedre samtidig som lydnivået reduseres. I skapende vil du finne Innebygde GN-tilpassede skinner som forenkler bruken av GN-brett på et av de 24 høydenivåene. Det gir kjøleskapene mer robust, rengjøringen forenkles og medfører at du ikke trenger å kjøpe ekstra skinner.

Uansett hvilken type av FAGOR sitt proff storkjøkkenutstyr du måtte trenge til din virksomhet, skal du vite at du får rimelige, men slitesterke maskiner – som holder lenger. FAGOR har satt seg som mål å forplikte seg til å gjøre forbrukeren tilfreds, å lytte til kokkene er hva som driver produsenten fremover, og vi er sikre på at de vil fortsette å introdusere nye, effektive og rimelige løsninger for storkjøkkenet, i tiden som kommer.

Se utvalget av FAGOR sine produkter her.

FAGOR - Storkjøkkenutstyr - 2023 | NICHE Interiør & Storkjøkken