Profesjonelle utemøbler til bedrifter.

Profesjonelle utemøbler til bedrifter. | NICHE Interiør & Storkjøkken

Utemøbler til bedrifter – legg en god plan før du investerer.

Med våren rett rundt hjørnet kommer forhåpentligvis det varmere været også, og flere vil trekke utendørs. Så nå er det perfekte tidspunktet å begynne å tenke på å klargjøre uteplassen og uteserveringen for kunder og besøkende.

Lyse kvelder og milde temperaturer gir alltid en umiddelbar etterspørsel fra kunder som ønsker å spise ute, nyte pub-hager eller ta en drink ute på terrassen. Sørg for at du tiltrekker deg nye og eksisterende kunder med et gjennomtenkt og stilig uteområde.

Profesjonelle utemøbler til bedrifter. | NICHE Interiør & Storkjøkken

5 måter å maksimere uteområde og uteserveringen din på:

Uansett størrelse og kapasitet, kan du lage et fantastisk uteområde som kundene dine vil elske å tilbringe sin fritid i.

1. Planlegg en praktisk layout, og pass på at du identifiserer den primære bruken av plassen.

Det første trinnet er alltid å planlegge og vurdere området du har tilgjengelig for bruk, slik at du kan være sikker på at du får mest mulig ut av plassen. Enten du har et lite eller stort område er det viktig at du bygger en plan og har et sluttmål i tankene, for hva du vil at plassen skal oppnå. Enten det er et sted for uformelle drinker eller et stort spiseområde, må du lage en layout som fungerer før du tar avgjørelser for hvilke typer utemøbler du skal kjøpe.

Profesjonelle utemøbler til bedrifter. | NICHE Interiør & Storkjøkken

2. Plasser møbler for best mulig komfort og flyt.

Velg møbler som gjør det enkelt å bevege seg, ikke bare for kunder som går inn og ut, men for serveringspersonell eller ansatte som trenger å gå frem og tilbake og via kjøkkenet. Om det er trangt om plassen, bør du vurdere mer strømlinjeformede møbler eller løse møbler som kan flyttes rundt. Komfort er nøkkelen, prøv å inkludere en miks av sitteplasser som passer til ulike tider på dagen og sørg for at kundene har det bekvemmelig. Møbler med ulike høyder, som lave benker, barbord og barkrakker eller koselige stoler med lignende fargevalg, gir deg forskjellige seksjoner uten å miste kontinuiteten.

Profesjonelle utemøbler til bedrifter. | NICHE Interiør & Storkjøkken

3. Velg møblene dine med omhu.

Møbler egnet for utendørs bruk, må være av topp kvalitet og fremstilt av spesielle materialer og møbeltrekk. Værbestandige kvalitetsmøbler vil sikre lang levetid og skape mindre vedlikehold for deg. Velg også møbeltrekk eller materialer som ikke blir for varme i direkte sollys.

Det kan godt hende at møbler må stå ute i vintermånedene, så tenk på hvordan du kan løse det. Kanskje du vil ha setetrekk eller avtakbare puter?

Profesjonelle utemøbler til bedrifter. | NICHE Interiør & Storkjøkken

4. Forbered deg på alle årstider.

Som vi alle vet kan været være uforutsigbart, spesielt her til lands – og fremtiden ser enda mer skiftende ut. For strålende solskinnsdager, sørg for at du gir skygge for kundene dine, enten dette er en flyttbar parasoll eller noe mer permanent som en stor solskjerm som dekker hele området.

Du bør også tenke på å ha tunge møbler som ikke tas av vinden eller bankettseter som er festet på plass, for eksempel benker eller båser spesielt laget for utendørs bruk.

Vår- og sommermånedene kan fortsatt være kjølige, selv om solskinnet er ute. Så det kan være lurt å vurdere utendørs varmeovner eller tepper folk kan bruke.

Profesjonelle utemøbler til bedrifter. | NICHE Interiør & Storkjøkken

5. Supplér din uteservering med dekor og belysning!

Når du har bestemt deg for layout, møblene dine og praktiske forhold, er det på tide å utstyre med detaljene som gjør hele konseptet – Gjør området innbydende for kundene dine, skap en atmosfære de ønsker å være i og komme tilbake til. Tenk på puter, smart bordbelysning, kunstige blomster, trær  eller potteplanter som ikke trenger særlig vedlikehold

Profesjonelle utemøbler til bedrifter. | NICHE Interiør & Storkjøkken

Vi innreder landets uteserveringer.

Vi i NICHE er tilgjengelig for å hjelpe deg med alle dine spørsmål om utemøbler og kan gi gode råd og forslag om hvordan du best utnytter ditt utemiljø. Vi finner også de produktene som kler ditt konsept best. Chat med oss idag, eller send oss forespørsel under, for komplette innredninger hvor vi tegner og planlegger sammen med deg og gir deg råd og vink om møblement og utforming, tilpasset ditt prosjekt.