Les mer om våre innredningstjenester:

Prosjekter | NICHE Interiør & Storkjøkken

Har du behov for nye maskiner, rustfrie benker eller ønsker å bygge en helt ny komplett kjøkken-linje til ditt storkjøkken, kan våre prosjektselgere hjelpe deg med dette. Vi tilpasser størrelse til deres kapasitet og behov. Våre tegnere setter opp løsninger for dere, som godkjennes mellom deg som kunde og prosjektleder. Med over 15 år i bransjen får dere høy faglig kompetanse, konkurransedyktige priser og en målsetning for oss om å gjøre deres konsept mest mulig lønnsomt, funksjonelt og unikt.

Uansett om det gjelder innredning av et hotell, en kafé, et gatekjøkken eller restaurant, skal interiøret gjenspeile konseptet ditt. Våre erfarne interiørdesignere og tegnere tar tak i nettopp dette. Din idé og visjon. Har du ikke konseptet, utformer vi også det for deg. Målet er å balansere alle tanker og mål du har for ditt konsept og spisse budskapet og skape et moderne og funksjonelt serveringssted eller møteplass. Sammen skaper vi et design av restauranten med tanke på kokkene, servitører, investorer og sist men ikke minst, gjestene dine.

Vi har lang erfaring med å designe og innrede store og små uteserveringer over hele landet. Uteserveringen er ansiktet utad – det er førsteinntrykket av stedet ditt, til forbipasserende og potensielle kunder. Tar en utgangspunkt i det området en har til disposisjon, og setter opp området tilpasset innsyn, vær og vind osv., har en kommet langt i planleggingen – i tillegg skal en jo sitte komfortabelt og der har vi et rikholdig utvalg av produkter som passer til ditt konsept.

Vi leverer spesialinnredninger og skreddersøm, møblement, belysning og storkjøkken til bakeriutsalg, konditori, kafè og kaffebarer. Vår kompetanse på nettopp dette segmentet strekker seg tilbake til starten av 80-tallet. Og i alle disse årene har vi levert komplette innredninger av ypperste kvalitet! Med skreddersøm, kompetanse og kreativitet utformer vi ditt unike utsalg.

Vi ønsker at du som kunde får en god opplevelse enten det er levering av enkelt komponenter, eller komplett konsept!

Et kontor- eller resepsjonsområde, bør være et sted og en arbeidsplass som fremmer produktivitet, samarbeid og hvor besøkende føler seg velkommen. Designet skal være attraktivt for både ekstroverte og introverte. Dette fordi du må appellere til enkeltpersoner, med variert bakgrunn og ansatt i ulike bransjer. Vi har god erfaring med alt fra innredning av de små kontor- og resepsjonslokalene til store co-working områder.

Vi ønsker at du som kunde får en god opplevelse enten det er levering av enkelt komponenter, eller komplett konsept!

Vi kan levere alle typer innredninger på mål. Det være seg rustfri innredning på kjøkkenet, en bardisk, ryddestasjon, buffé-øyer og lignende, i alle tenkelige materialer og utførelser.

Med NICHE collection restaurant- og hotellmøbler, kan du velge mellom våre modeller som er standard lagervarer, eller skape din unike stol eller sofa med skreddersøm og selv velge beis og polstring. Muligheten er mange og møbelet vil i enda større grad, kle konseptet ditt.

Vi ønsker at du som kunde får en god opplevelse enten det er levering av enkelt komponenter, eller komplett konsept!

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle vår bedrift, og for å lykkes må vi ha en velfungerende service og montasje avdeling som kan bidra når uhellet er ute. Vi bygger delelager underveis i våre innkjøp, og vårt mål er å ha en stor bredde av deler til alle våre egenimporterte produkter! Dette skaper trygghet for deg ved din neste investering, og skulle uhellet være ute kan vi levere deler over natten på hverdager. 

 

Går du med planer om å starte eller pusse opp og innrede et spisested med møbler og kjøkken, innrede hotellrom og lobby, eller trenger nye kontor- og møteromfasiliteter? Vårt erfarne team av selgere av Storkjøkken og interiør, hjelper deg med din restaurantinnredning. Vi er kanskje Norges eneste komplette fullservice restaurant- og storkjøkkendesign firma, som tilbyr alt du trenger for å komme i mål med dine planer. Og med et stort lager på varer i alle segment, er veien kort fra start til mål med drømmen din. Vi kan levere det aller meste innenfor HoReCa-bransjen og vi har mye av vårt sortiment på lager, det er derfor vi sier – “komplett, skikkelig og enkelt.”