ATA – Oppvaskmaskiner for storkjøkken

oppvaskmaskin til restaurant og storkjøkken

ATA oppvaskmaskiner – Gunstig for miljøet.

Er du restaurant- eller kantineeier som tar hensyn til de minste detaljer og ser etter de mest innovative teknologiene med lavest mulig energiforbruk?  Eller leter du etter en enkel og pålitelig løsning for din nye bar?

Redusert vannforbruk med Eco Friendly.

Med de tre nye ATA-linjene for hetteoppvask – BASIC, VALUE og PERFORMANCE – finner du løsningen for deres behov. Legger én til underbenkmaskinene, får du produkter som oser kvalitet. Maskinene er testet i laboratorier over en periode på flere år, og har både forbedret sitt utvendige design, samt fornyet både sine tekniske og digitale systemer. 

Maskinene leveres nå med sitt nyeste konsept «ECO Friendly» med et redusert vannforbruk på hele 40%!   

Miljøvennlig oppvaskmaskin storkjøkken

Wifi og serviceassistanse.

Se for deg din servicepartner komme inn i restauranten din og ber deg sjekke oppvaskmaskinen i stedet for at du selv må be om besøk. Se for deg din servicepartner løse oppvaskmaskinproblemet raskt, i stedet for å etterlate deg alene på ditt serveringssted, med oppvaskmaskinen på tomgang, i påvente av å bli fikset. Dette er nå mulig med WiFi-tilkoblede oppvaskmaskiner. Dette gir deg muligheten å selv følge og justere maskinens ytelse underveis.

service oppvaskmaskin
Tryggheten du trenger. Med ATA WiFi Connect kan vi både kontrollere og justere maskinen fra vårt hovedkontor. Vi kan forutse feil, og rette opp i feil og temperatur- justeringer uten kostbare servicebesøk.Våre underbenk-modeller:


AF56

Økonomimodell i ny drakt.

Vår populære underbenk økonomi modell i 1-fas utførelse. Leveres komplett i rustfritt stål, med avrundede hjørner for enkelt vedlikehold. Maskinen er utstyrt med dobbelt filtreringssystem, som gir et betydelig renere vann. Dette betyr 40% lavere vannforbruk for å oppnå samme resultat. Maskinen er utstyrt med tømmepumpe, og mekanisk display.

underbenk oppvaskmaskin
ATA - Oppvaskmaskiner for storkjøkken | NICHE Interiør & Storkjøkken

AF611

Økonomimodell med mer kraft.

Ønsker du en kraftigere maskin med høyere kapasitet, skal du velge en 3-fas maskin med større vasketank. Denne fantastiske maskinen varmer raskt opp vannet og gir stabil drift. Digital styring, 8 programmer gir en bred valgfrihet. Maskinen kan leveres med WIFI connection for enkel fjernstyring av service ved behov. Dobbelt filter-system i rustfritt stål gir 20% lavere vannbehov i tanken og reduserer såpe og tørrmiddelbehov. Maskinen lagerføres med tømmepumpe.


AF781

Isolert utførelse!

Er du den som liker toppmodeller, da er denne maskinen med høy kapasitet, ISOLERT utførelse den rette. En 3-fas maskin med større vasketank. Denne fantastiske maskinen varmer raskt opp vannet og gir stabil drift. Lavt støynivå gir komfortabelt arbeidsmiljø. Digital styring, 8 programmer gir en bred valgfrihet. Maskinen kan leveres med WIFI connection for enkel fjernstyring av service ved behov. Dobbelt filter- system i rustfritt stål gir 20% lavere vannbehov i tanken og reduserer såpe og tørrmiddelbehov. Maskinen lagerføres med tømmepumpe.

underbenk oppvaskmaskin
ATA - Oppvaskmaskiner for storkjøkken | NICHE Interiør & Storkjøkken


AF881

Tar GN kantiner – isolert!

Kraftig maskin med høyere kapasitet, 3-fas utførelse med større vasketank. Høy døråpning på hele 40 cm og 15% kraftigere pumpe samt 30% kraftige element gjør denne til en ypperlig maskin for GN brett og kantiner. Denne fantastiske maskinen varmer raskt opp vannet og gir stabil drift. Digital styring, 8 programmer gir en bred valgfrihet. Maskinen kan leveres med WIFI connection for enkel fjernstyring av service ved behov. Dobbelt filtersystem i rustfritt stål gir 20% lavere vannbehov i tanken og reduserer såpe og tørrmiddelbehov. Maskinen leveres i isolert utførelse, noe som gir et lavt og behagelig støynivå.


AT901
 
Driftsikker hettemaskin. – Value line

Vår premium-maskin som er produsert komplett i rustfritt stål. Bøylehåndtaket gir god kontroll på hetteløftet. Fabrikken har jobbet for å utvikle modellen basert på miljø, og har lagt maskinen i kategorien «ECO Friendly». Maskinen har hele 40% lavere vannforbruk, og er utstyrt med ATA`s dobble filtersystem, som igjen gir renere vaskevann. Maskinen har analogt display og tre vaskeprogrammer. 

Hetteoppvaskmaskin
hetteoppvak komplett oppvaskpakke


AT901-H
Value line
Bestselgende oppvaskpakke.

Vår premium-maskin som er produsert komplett i rustfritt stål. Bøylehåndtaket gir god kontroll på hetteløftet. Fabrikken har jobbet for å utvikle modellen basert på miljø, og har lagt maskinen i kategorien «ECO Friendly». Maskinen har hele 40% lavere vannforbruk, og er utstyrt med ATA`s dobble filtersystem, som igjen gir renere vaskevann. Maskinen har analogt display og tre vaskeprogrammer. 

Merk: Søppelbøtte er ikke inkludert.

Vi innreder ditt kjøkken.

Har du behov for nye maskiner, rustfrie benker eller ønsker å bygge en helt ny komplett kjøkken-linje til ditt storkjøkken, kan våre prosjektselgere hjelpe deg med dette. Vi tilpasser størrelse til deres kapasitet og behov. Våre tegnere setter opp løsninger for dere, som godkjennes mellom deg som kunde og prosjektleder. Med over 15 år i bransjen får dere høy faglig kompetanse, konkurransedyktige priser og en målsetning for oss om å gjøre deres konsept mest mulig lønnsomt, funksjonelt og unikt.