Utesesongen 2023 er i gang!

Trenden for utemøbelsesongen 2023 er stoler i friske farger, en bærekraftig produksjon og ikke minst kvalitet – for å tåle norske forhold. Enten du er på jakt etter rottingstoler, stoler i aluminium eller stål, eller utemøbler i plast, finner du garantert noe som passer ditt konsept på uteserveringen i katalog og nettbutikk. I tillegg til møblene streber vi etter å gjøre ditt uteareal komplett med vindskjerming og inngjerding, parasoller, barstoler, bord og understell, samt utebelysning og blomsterkasser som skaper en lun og hyggelig atmosfære.

Inspirasjon til din uteservering 2023 | NICHE Interiør & Storkjøkken

Nyheter fra NICHE Collection

Vår egen NICHE Collection kan i år vise til hele ni nye modeller inkludert vår siste «Upscale» kolleksjon. Iroko-serien er stabelbare stoler og barstoler med solid treverk i sete og rygg, itillegg til en modell med flettet tauverk og tilhørende sofa-serie (Rope). Et passende komplett bord får man også kjøpt til, i sort eller grønt. Her vil vi også trekke frem de kule blomsterkassene i lakkert stål. Velg mellom de helt enkle, frittstående med ben, eller komplette blomsterkasse med stativ for montering av f.eks lyslenker/støtte til planter etc. Perfekt for inndeling av soner og for et flott utemiljø!

Inspirasjon til din uteservering 2023 | NICHE Interiør & Storkjøkken

Vindskjerming / Inngjerding / avgrensning.

Vårt eget inngjerdingssystem eller avgrensere samt vindskjerming, er også et must på enhver uteservering. Helt uoffisielt tøyser vi med tanken at vi muligens holder Norges-rekorden i å sperre inne folk med disse systemene, ( frivillig vel og merke ). Våre gjerder er fleksible og leveres i pulverlakkert støpejern. Eneste montasjen man trenger er de ulike stolpene gjerdene henger på. Kombiner gjerne med våre egen blomsterkasser eller den meget populære KADO blomsterkassen fra Pedrali. Fungerer utmerket som romdeler og soneskiller.

Se utvalget her.

Inspirasjon til din uteservering 2023 | NICHE Interiør & Storkjøkken

NARDI utemøbler – lyser opp tilværelsen!

Utemøblene fra NARDI har blitt en favoritt både hos oss og våre kunder de siste årene. De har gjort seg bemerket i hele verden med sitt store utvalg, fantastiske kvalitetsmøbler og har blant annet deilige loungemøbler som oser sommer og slaraffenliv. Møblene er svært fargerike, funksjonelle og ergonomiske. Dette er møbler laget av resirkulerbar plast og glassfiberharpiks og er selvsagt stabelbare. Siste tilskudd til kategorien stoler er DOGA-serien, hvor du kan velge mellom tre ulike varianter avhengig om det er til bespisning eller du ønsker en loungesone, med noe lavere sitting og armlener. Puter kan også skaffes til disse stolene og tilhørende komplett bord.

Se utvalget her.

Inspirasjon til din uteservering 2023 | NICHE Interiør & Storkjøkken

Vi ønsker også å trekke frem RIO benken – Et hyggelig og allsidig sett bestående av bord og benker. Begge i belagt aluminium, lamellplater og perfekte linjer. Føttene er i tillegg justerbare som gir mulighet til å plassere møbelet i et ikke-vatret underlag.

Inspirasjon til din uteservering 2023 | NICHE Interiør & Storkjøkken

For ikke å snakke om Sipario soneinndeler som kom for to år siden. Et genialt, resirkulerbart avgrensersystem med selvvannende blomsterkasser i bunn. Monteres enkelt med klips-koblinger og kan settes i flere vinkler. Dette skaper en herlig oase på enhver uteservering og gir gjestene dine følelsen av å ha et privat avlukke. NARDI tilbyr også sofaer, barstoler, bord, understell, solsenger og mye annet.

Inspirasjon til din uteservering 2023 | NICHE Interiør & Storkjøkken

Pedrali – Prisvinnende italiensk design.

Tribeca fra Pedrali har lenge vært en favoritt hos oss. En stabel loungestol som vekker en nostalgisk følelse fra tidligere epoker med sine 60-talls ribber. Dette er et møbel laget av stål og vevet tråd med pulverlakkert ramme. En designklassiker som vekker oppsikt!

En annen vi vil trekke frem er nyheten Gossip 261, en stabelbar armstol du får i tre forskjellige farger. Stilrent og futuristisk!

Inspirasjon til din uteservering 2023 | NICHE Interiør & Storkjøkken

Pedrali er kanskje den største leverandøren av møbler til hotell- og restaurantbransjen og leverer alt du kan tenke deg av møbler både innendørs og utendørs. Sjekk bl.a ut de fantastiske loungesofaene, og lekre bordplatene og understellene. Her er det mye å velge i mellom.

Skill deg ut i mengden.

Når sittingen er på plass er det på tide å dra frem de siste detaljene som gjør din uteservering, en som skiller seg ut i mengden, og som gir de ekstra gode anmeldelsene på Tripadvisor og lignende. Vondom er leverandør av spektakulære blomsterpotter og vaser, tillegg til fantastiske stoler og og annet møblement. Easy planter serien er enkle og supre potter som pynter opp og tåler norsk miljø.

Inspirasjon til din uteservering 2023 | NICHE Interiør & Storkjøkken

Den fine lyse tiden.

Med utebelysning skapes de magiske øyeblikkene på sene sommerkvelder. Både VONDOM, Pedrali med flere har en stort utvalg oppladbare bord og gulvlamper for utendørs bruk.

En komplett uteservering inneholder:

Med utebelysning skapes de magiske øyeblikkene på sene sommerkvelder. Både VONDOM, Pedrali med flere har en stort utvalg oppladbare bord og gulvlamper for utendørs bruk.

  1. Cafestoler
  2. Bordplater
  3. Bordunderstell
  4. Sofa
  5. Inngjerding / Avgrensere
  6. Vindskjerming
  7. Parasoller
  8. Utebelysning
  9. Varmelamper
  10. Blomsterkasser
Du handler det meste selv, enkelt i vår nettbutikk. For større prosjekter med tegninger og innredning, anbefaler vi at du kontakter vår utemøbelansvarlig Thale på epost – thale@niche.no

Vi ønsker dere en god utendørssesong!