Sku 108100LifeLike Lyspanel, blå himmel, 60×60 cm

Dimbare lyspaneler, 6 stk

19 000 kr ekskl. mva

Tilgjengelig for bestilling

Add to wishlist
2 års garanti Markedsledende priser Rask levering
Nets
Visa
Mastercard
Ikano

Bring naturen inn med energieffektive LED lyspaneler med motiv. LifeLike lyspaneler er ideelle for kontorer, butikker, klinikker og offentlige rom med lite naturlig lys. Skaper en WOW-faktor og gjør arbeidsplassen din mer attraktiv for både ansatte og besøkene.

Kobler du mange paneler på samme kurs, må du sikre deg at kursen og sikringen tåler denne last. Panelenes ColorTech funksjon lar deg velge mellom 3 fargetemperaturer i enten varm hvit 3000K, nøytral hvit 4000K eller kald hvit 5700K. Leveres med LED-driver med 2m ledning og støpsel for enkel installasjon. LED-panelet er spesielt designet for bruk inne i systemhimlinger, men kan også enkelt installeres i en ramme eller wire.

Farge

Blå

Lumen

3950-4450

Fargetemperatur

3000-5700 K

Betal med faktura - Ingen fakturagebyr
I vår nettbutikk kan du velge Faktura som betalingsmåte.
Dette er også standard ved større prosjekter.
Som et ledd i vår miljøsatsing ønsker vi heretter å sende faktura elektronisk.

Du har to valgmuligheter:

 • Faktura på e-post (PDF-vedlegg)
 • EHF (elektronisk handelsfaktura)
 • Betal med Visa/Mastercard kort. Betal fleksibelt i din egen takt!
  Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  Betaling med kort er både trygt og enkelt.

  Du kan benytte deg av Visa og Mastercard som betalingskort. Når du er i kassen blir du bedt om å taste inn ditt kortnummer, utløpsdatoen og verifiseringskoden (CVV2) som står på baksiden av kortet. Vi samarbeider tett med NETS Easy for å sikre en rask og sikker behandling av din kortinformasjon,

  Frakt & Levering
  Vi har en flat frakt som utgjør +5% av den samlede ordrens verdi. Ønskes del-leveranse, vil det bli fakturert tillegg for dette.

  På lagerførte artikler leverer vi varene i løpet av 3-5 virkedager. Merk: Gjelder etter at vi har mottatt innbetaling 100% av faktura eller gjennom kortbetaling. På bestillingsvarer er det en leveringstid som varierer fra 3 -12 uker. 

  Vi benytter Bring som transportør i de fleste tilfeller.