30%

ATASku 101357Kokebord 4 runde plater, Elektrisk varmluftsovn 1/1 GN

Del av ATAs 700-serie. Elektrisk

25 099 kr ekskl. mva

Leveringstid: 3-6 uker

Add to wishlist
2 års garanti Markedsledende priser Rask levering
Nets
Visa
Mastercard
Ikano

Ramme i rustfritt stål. Atermisk herdeplastknotter med nyttige skjermtrykte kanter. Dobbelthudet støpt ovnsdør og AISI 304 elliptisk tverrsnitt designet håndtak.

Oppvarming oppnådd gjennom støpejerns runde elektriske plater. Varmeelementer festet på platebunnen, innstøpt i et lag med isolasjonsmateriale. Hver kokeplate er utstyrt med en velger, som muliggjør variasjon av varmeeffekten fra maksimum til minimum i syv posisjoner. Sikkerhet sikret av en temperaturbegrensningsbryter plassert inne i kokeplaten.

AISI 304 støpt arbeidsflate som presenterer en omvendt tegning for perfekt plassering av de elektriske platene, enkel rengjøring og unngå væskeskadelige elektriske deler. Rustfritt stål AISI 304 frontpanel.

Elektrisk ventilert stekeovn 1/1 GN. Ovnsgulv laget av laget av en tykk stålplate forsterket av en rekke ribber. Avtakbar grill i rustfritt stål.

Isolasjon av ovnskammeret og ovnsdøren sikret av et lag av høytemperaturbestandig keramisk fiber.

Oppvarming oppnådd gjennom spesielle varmeelementer i rustfritt stål som er motstandsdyktige mot høye temperaturer, plassert under bunnen og på toppen av kokekammeret. Luftbevegelse garantert av en rustfri stålvifte drevet av en kraftig elektrisk motor. Utstyrt med termostat som justerer temperaturen mellom 90°C og 300°C. Sikkerhetstermostat med manuell tilbakestilling mot overoppheting. Mulighet for å velge ulike typer oppvarming både statisk og ventilert, både oppvarming nedenfra og grilltype, eller komplett oppvarming.

Laserskåret benkeplate for “head-to-head”-matching og bindingsfesting.

Høydejusterbare ben i rustfritt stål.

Tilbehør tilgjengelig på forespørsel.

Dybde

700 mm

Effekt

14,0 kW

Høyde

850 mm

Lengde

800 mm

Volum

0,80 m3

Vekt

104 kg

Spenning

230V 3-fas

Garanti

2 år

Produsent

ATA

Lagerstatus

3-6 uker

Energitype

Elektrisk

Produkttype storkjøkken

Kokebord

Datablad

https://niche-pim-prod-assets.s3.eu-central-1.amazonaws.com/3/4/6/8/3468adc6c0e1512876485097da982a075bb84878_K7ECU10FV.pdf

Produsentens varenummer

K7ECU10FV

Betal med faktura - Ingen fakturagebyr
I vår nettbutikk kan du velge Faktura som betalingsmåte.
Dette er også standard ved større prosjekter.
Som et ledd i vår miljøsatsing ønsker vi heretter å sende faktura elektronisk.

Du har to valgmuligheter:

 • Faktura på e-post (PDF-vedlegg)
 • EHF (elektronisk handelsfaktura)
 • Betal med Visa/Mastercard kort. Betal fleksibelt i din egen takt!
  Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  Betaling med kort er både trygt og enkelt.

  Du kan benytte deg av Visa og Mastercard som betalingskort. Når du er i kassen blir du bedt om å taste inn ditt kortnummer, utløpsdatoen og verifiseringskoden (CVV2) som står på baksiden av kortet. Vi samarbeider tett med NETS Easy for å sikre en rask og sikker behandling av din kortinformasjon,

  Frakt & Levering
  Vi har en flat frakt som utgjør +5% av den samlede ordrens verdi. Ønskes del-leveranse, vil det bli fakturert tillegg for dette.

  På lagerførte artikler leverer vi varene i løpet av 3-5 virkedager. Merk: Gjelder etter at vi har mottatt innbetaling 100% av faktura eller gjennom kortbetaling. På bestillingsvarer er det en leveringstid som varierer fra 3 -12 uker. 

  Vi benytter Bring som transportør i de fleste tilfeller.

  Last ned datablad