Tenk deg følelsen av å synke ned i en myk loungesofa på en solfylt uteservering, omgitt av glade stemmer og duften av fersk kaffe eller fristende cocktails. Solen skinner, og gjestene dine er komfortable, avslappede og lykkelige.

Enten du driver en restaurant, hotell, bar eller café, vet du hvor viktig det er å gi gjestene en minneverdig opplevelse. Med et godt loungesett kan du skape et stilfullt og behagelig uterom, der komfortable loungestoler og sofaer inviterer gjestene til å bli sittende lengre. 

Invester i loungemøbler: Skap et uteområde gjestene dine vil elske

Loungemøbler har blitt en stadig viktigere del av uteserveringen, spesielt for restauranter, hoteller og kafeer. Et nøye utvalgt loungesett kan forvandle uteserveringen til et innbydende område hvor gjestene kan slappe av og nyte mat, drikke, godt selskap og det gode været. Dette gir et attraktivt førsteinntrykk og inviterer besøkende til å bli lengre. Enten du trenger et loungesett til terrassen eller utemøbler til bakgården, finnes det en løsning for alle størrelser og budsjett.

Beige lounge sofa med beige puter

Ulike typer loungesett og deres fordeler

Loungemøbler kommer i mange ulike fasonger og farger, fra luksuriøse loungesofaer til fleksible loungesett. Enten du ønsker komfortable loungestoler til uteserveringen eller et komplett loungesett til hotellterrassen, skal vi ta deg gjennom et utvalg av loungemøbler med ulike funksjoner og kvaliteter.

8 loungemøbler til uteserveringen:

 • Lounge sofa: En lounge sofa er et perfekt valg for å skape en komfortabel og innbydende atmosfære. Med god plass til flere gjester gir en lounge sofa deg muligheten til å skape et avslappende samlingspunkt. Velg en som passer til størrelsen på området ditt, og kombiner med lounge bord og lenestoler for å fullføre settet.
 • Lounge bord: Lounge bord fungerer som en viktig del av enhver sittegruppe, og gir et praktisk sted for gjestene å sette fra seg drikke og snacks. Velg et bord i et materiale som matcher sofaen eller loungemøblene dine for en enhetlig stil.
 • Lounge lenestol: En lounge lenestol er det ultimate valget for individuell komfort. Perfekt for å skape små, intime sittegrupper eller for å gi en ekstra touch av luksus ved bassenget eller på terrassen.
 • Lounge stol: Lounge stoler gir et elegant og allsidig tillegg til enhver sittegruppe. De passer perfekt til å gi fleksibilitet og ekstra sitteplasser, og kan plasseres enkeltvis eller sammen med andre loungemøbler for å skape en variert sitteplass.
 • Lounge sett: Et loungesett kombinerer flere typer loungemøbler i en komplett løsning. Vanligvis består et loungesett av en sofa, lenestoler og et bord, men kan også inkludere puffer eller benker for ekstra sitteplasser. Loungesett gir fleksibilitet i design og gjør det enkelt å skape en harmonisk stil.
 • Lounge puff: Lounge puffer gir fleksible sitteplasser og ekstra komfort til enhver sittegruppe. Bruk dem som fotskammel eller som ekstra sitteplasser. De er enkle å flytte rundt, noe som gir flere muligheter for å skape ulike sitteoppsett.
 • Lounge benk: En lounge benk gir ekstra sitteplasser uten å ta opp for mye plass. Den kan plasseres ved siden av bord, ved bassengkanten, eller under et solseil for å gi ekstra komfort. En benk kombinerer det beste av funksjonalitet og design.
 • Lounge moduler: Skap en unik lounge som passer perfekt til uteområdet ved å sette sammen en lounge med ulike moduler. Moduler gir deg friheten til å designe og tilpasse sittegruppen etter behov og plass. Kombiner ulike løsninger ved hjelp av ende-del, midt-del og hjørne-del. 

Disse ulike variantene av loungemøbler kan kombineres for å skape et loungesett som passer perfekt til din virksomhet og gir gjestene en behagelig og avslappende opplevelse. Er du usikker på hvilken kombinasjon du vil gå for kan vi hjelpe deg med å finne en løsning som passer dine behov. 

Materialer og design for utemøbler

Loungemøbler til utendørs bruk må tåle vær og vind. Materialer som aluminium, rotting og teak gir både holdbarhet og et moderne utseende. Kombinert med værbestandige trekk, kan du være trygg på at loungemøblene dine vil vare lenge. Velg materialer som passer stilen til møblene og stedet ditt, og legg vekt på komfort for å sikre at gjestene får en behagelig opplevelse.

Grønn loungestol i flettet polyester med puter som egner seg for utendørsbruk

Utemøbler trekk: Beskytt dine loungemøbler

Loungemøbler bør beskyttes med trekk avhengig av hvor møblene er plassert og hvor værutsatt det er. Disse trekkene forlenger levetiden på møblene ved å skjerme dem fra sol, regn og frost. Velg trekk i ulike størrelser som passer til ditt loungesett, og sørg for at de er enkle å ta av og på for å spare tid.

Loungemøbler hos NICHE

I NICHE tilbyr vi et stort utvalg loungemøbler tilpasset HORECA-bransjen. Vi tilbyr  loungemøbler fra merker som blant annet NARDI, Pedrali og NICHE Collection. Med et bredt spekter av loungesett og loungestoler hjelper vi deg med å finne løsninger som gir gjestene en bedre opplevelse. Se et utvalg av våre loungemøbler i vår nettbutikk her. Våre produkter kombinerer stil, komfort og holdbarhet, og vårt team er klare til å veilede deg gjennom utvalget vi har.

Vi forvandler uteservering til et innbydende samlingssted

Uansett om du driver en restaurant, hotell, bar eller café, vil et loungesett forvandle utendørsområdet til et innbydende samlingssted hvor gjestene ønsker å bli værende. Når du investerer i loungemøbler av høy kvalitet som kombinerer stil og funksjonalitet, skaper du et rom som fremmer avslapning og engasjement. 

Trenger du hjelp til loungemøbler?

Loungemøbler hos NICHE:

 • NARDI

  Net Loungestol
  Vis

  1 459 kr ekskl. mva
 • NICHE Collection
  På lager

  Rope lenestol
  Vis
  På lager

  2 490 kr ekskl. mva
 • NARDI

  Komodo 2
  Vis

  8 769 kr9 649 kr ekskl. mva
 • NARDI

  Aria poltrona
  Vis

  2 289 kr2 529 kr ekskl. mva
 • NARDI

  Rio benk
  Vis

  3 849 kr ekskl. mva
 • Elba Rope Loungesett, blå
  Vis

  33 679 kr ekskl. mva
 • Bahamas Loungesett m/2-seter, beige/natur…
  Vis

  33 899 kr ekskl. mva
 • Nancy loungestol, grønn
  Vis

  5 929 kr ekskl. mva
 • NICHE Collection

  Sofasett, aluminium
  Vis

  11 129 kr ekskl. mva