Bryggerimøbler bidrar til å skape en innbydende og sjarmerende uteservering. Fra koselige kafeer til travle restauranter – riktig valg av bryggerimøbler er viktig for å forbedre gjesteopplevelsen. Når du skal velge bryggerimøbler er det viktig å tenke på møblenes levetid, om de tåler værforholdene stedet er utsatt for, om de er funksjonelle for de ansatte og om møblene er komfortable for gjestene. La oss gi deg våre anbefalinger!

Hva er viktig å tenke på?

Tenk på plassering, vedlikehold og budsjett. Med riktige bryggerimøbler kan du optimalisere plassutnyttelsen og i tillegg skape et komfortabelt og innbydende miljø for gjestene. Velger du møbler som krever minimalt med vedlikehold kan du spare tid og ressurser. 

Design og materialevalg

Det er viktig å vurdere både design og materialvalg for bryggerimøblene. Mens bryggerimøbler i tre kan gi en rustikk og naturlig følelse, kan metallmøbler være mer moderne og minimalistiske – det er også mulig med en kombinasjon. Velg møbler som står i stil til og gir en forlengelse av serveringsstedet, uteserveringen bidrar til å danne førsteinntrykket til gjestene dine. 

Bredt utvalg av bryggerimøbler

NICHE leverer bryggerimøbler av god kvalitet til uteserveringen din, her er en oversikt over utvalget:

Sammenleggbar bryggeribenk og bryggeristol

Sammenleggbare bryggeribord

Fordeler med bryggerimøbler fra NICHE

  • Holdbart: Et ekstra lag med lakk gir lengre levetid på utemøblene.
  • Værbestandig: Utemøblene er utstyrt med galvanisert stålramme for å tåle utsatte værforhold. 
  • Funksjonelt: Benker, bord og stoler er sammenleggbare for å lettere kunne reorganisere, flyttes eller lagres. 
  • Komfort: Stolene har buet treverk for ekstra komfort, i tillegg har både stol og benk 3 spiler i ryggen for ekstra støtte. 
  • Design: Bryggerimøblene er i heltre ask og beiset mørk for et gjennomført utseende. 

Kundereferanse: Bryggerimøbler hos Lille Ælling

NICHE har levert bryggerimøbler til Lille Ælling i Drammen. En solfylt uteservering med hyggelig beliggenhet og sjarmerende bryggerimøbler. Se bilder fra prosjektet under:

Guide til bryggerimøbler for uteserveringen | NICHE Interiør & Storkjøkken

NICHE hjelper deg med utemøbler

Når det gjelder utemøbler for HORECA-bransjen, er utvalget bredt og variert. Det finnes noe for enhver smak – fra robuste trebord og stoler til moderne metallbenker og loungemøbler. Ved å velge funksjonelle møbler av høy kvalitet, kan restauranter og kafeer øke både tilfredshet og lønnsomhet. 

Ta kontakt hvis du trenger veiledning til å finne riktige løsninger for bryggerimøbler eller andre utemøbler til din uteservering.

Hjelp til innredning av uteserveringen?