Profesjonelle parasoller for restaurant og hotell.

Profesjonell parasoller til uteservering og restaurant

Caravita – Profesjonelle parasoller til uteservering.

Uteserveringen er et verdifullt inntjeningsgrunnlag for restauranter, kafeer og puber. For å holde gjestene komfortable ute på både varme, solrike og regnfulle dager, er attraktive og effektive parasoller avgjørende. Solskjermingsprodusenten Caravita gir Horeca-bransjen et omfattende utvalg av store parasoller i ulike design.

Big Ben – Majestetisk og individuell.

En elegant og solid parasoll for hotell- og serveringsbransjen. 

Big Ben er en av de mest populære modellene fra parasollspesialisten Caravita og blir benyttet verden over. I Norge har vi i over ti år utstyrt landets uteserveringer med disse parasollene, med god grunn, da de er som skapt for norske forhold og testet grundig i vindtunneler.

Med sitt elegante utseende skaper parasollen en innbydende og koselig atmosfære, enten som skyggesystem på dagtid eller som en lun baldakin om kvelden. Big Ben får du i nesten alle typer størrelser og er derfor den ideelle løsningen for alle typer utendørs serveringer da du lett kan tilpasse løsningen til dine arealer.

parasoller til uteservering

Se utvalget parasoller her

 

Uansett om det er til terrassen på en gatekafé eller i bassengområdet til et eksklusivt hotellkompleks, tilfredsstiller Big Ben-parasollen fra Caravita alle krav. Den har en solid vindtunneltestet aluminiumsramme og er tilgjengelig i mange forskjellige former og fås i over 50 størrelser. I vår nettbutikk, har vi fokusert på de mest populære størrelsene og fargene.

Profesjonelle parasoller for restaurant og hotell. | NICHE Interiør & Storkjøkken
Skap et dynamisk uteområde ved å kombinere ulike former på parasollene.

Funksjonell når som helst på dagen.

For best mulig driftskomfort er Big Ben også tilgjengelig med motor. (Tilgjengelig på forespørsel) På to minutter kan flere parasoller enkelt åpnes og lukkes samtidig med en enkel fjernkontroll. Skulle parasollen lukkes raskt igjen, kan tallerkener og borddekorasjon ganske enkelt holde seg på plass, fordi det integrerte teleskopsystemet gjør at parasollen øker i høyden ved lukking. Det valgfrie Elegance-lyssystemet, diskré integrert i parasollstiverne, gjør at kveldene aldri tar slutt. Lysdiodene dimmes med fjernkontrollen slik at gjestene dine kan nyte behagelig omgivelseslys. Mobile varmelamper gir også behagelig varme sent på året.

parasoll med innebygd belysning
Våre parasoller kan du få levert med innebygd belysning i parasollstiverne.

Multicube – Mye mer enn bare en parasollbase.

Multicube-basene er en original idé, designet for å skape ekstra plass ute, og som skaper en avslappet og uformell stemning som både parasollbase og sitteplass. De solide stålkurvene fyller du opp med ønskelig masse – som steiner, treverk eller tomme flasker og kan enkelt flyttes med en jekke. Dette gjør at uteområder raskt kan omorganiseres for dine spesielle arrangementer.

caravita parasollfot multicube med sitteplass
Multicube parasollfot utnytter plassen maksimalt. Kombinér med puter for ekstra komfort.

Om Caravita.

Caravita er et selskap i WAREMA Group og er spesialist på skreddersydde parasoller og solseil. Selskapet har utviklet solskjermingsløsninger av høy kvalitet for uteplasser, balkonger og restaurant- og foodserviceindustrien siden 1993. Distribusjonssenteret ligger i Gaimersheim, nær Ingolstadt, mens produksjonsstedet er nær Trencin i Slovakia.

caravita big ben parasoll med gjester

Vi hjelper deg med innredning av parasoller til ditt utested.