Pedrali – For alle utendørs konsept.

Historien til Pedrali har siden starten vært knyttet til restaurant- og hverdagslivet utendørs. Det begynte på 60-tallet, da grunnleggeren Mario Pedrali laget smijernsmøbler inne i sitt lille verksted, og frem til den merkevaren vi kjenner i dag, med over tyve ulike serier av stoler, bord og andre typer av det vi i NICHE definerer som utemøbler.

Fokus for Pedrali har alltid vært å utvikle minimalistiske og funksjonelle designmøbler, og gjennom årenes løp og tekniske innovasjoner, har man kunne tatt i bruk en hel rekke nye materialer i produksjonen. Resirkulerbar plast, stål og vevd tauverk til polypropylene og vannavstøtende polstring. Løsninger som gir holdbarhet til produktet i et ustabilt norsk klima, uten at det mister sin kvalitet.

Med tradisjoner i bunn og kunnskap om nye trender og forståelse for samspillet mellom møbel, mennesket og miljø, har Pedrali utviklet serier og modeller som passer til alle omgivelser og kontekster, uansett om det er sosialt samvær eller avslapping som er målet, Pedrali har løsningene for alle type uterom. Fra terrasser og hager til hjemmet, til kaféer, restauranter og arbeidsplasser.

Pedrali - Den komplette utemøbelprodusenten | NICHE Interiør & Storkjøkken

Nolita.

Det er noe lett og lystig i stilen til Nolita-serien. Utviklet av CMP design for Pedrali som en hyllest til seksti-tallet og består av møbler utelukkende i stålrør, for å gi et enkelt og lett visuelt produkt å se på.

Pedrali - Den komplette utemøbelprodusenten | NICHE Interiør & Storkjøkken

Italiensk håndverk 

Den avslappende, eskapistiske atmosfæren som livet utendørs gir, er inspirasjonen til Panarea-kolleksjonen. En serie med design som gir en følelse av mykhet. Perfekt for loungeområder hvor tanken er at man «synker» inn i møbelet og gir en deilig avslappende følelse. Panarea-stolene er laget av håndverksveving i Italia, og gir en struktur som er varm å ta på og behagelig i bruk. Den vevde polypropylenledningen gir en spennende tekstur på baksiden.

Pedrali - Den komplette utemøbelprodusenten | NICHE Interiør & Storkjøkken

Den gode praten

Uteserveringen blir ikke den samme, uten å inkludere en hyggelig og gemyttlig sone for lunsj eller kaffe. Stunder for de gode samtalene rundt et bord, og gleden av å kunne tilbringe tid med andre i en hyggelig setting. Dette er et av formålene med Tribeca-kolleksjonen, som fremkaller nostalgien i oss – til uteterrasser, bykaféer og jetsetlivet fra 1960-tallet, redesignet av Pedrali med nye materialer i form av en solid rørformet ramme, kombinert med elastisiteten til vevd plastmateriale

Pedrali - Den komplette utemøbelprodusenten | NICHE Interiør & Storkjøkken

Når vi først snakker om nostalgiske møbler vil vi også nevne Remind-kolleksjonen, designet for Pedrali av Eugeni Qutillet. En stol som har latt seg inspirere av de runde formene på bl.a trestoler som var vanlig på 1800-tallet. Nå fremstår den i ny drakt, laget av polypropylene, med pustende rygg og sete. Remind kommer også i resirkulert materiale, halvparten gjenvinnbar plast du og jeg har levert inn, og 50 % industrielt plastavfall.

Vi ønsker dere en god utendørssesong!