29%

ATASku 116244Oppvaskpakke budget, 230V høyre

Komplett oppvaskpakke, inkluderer AT901 hetteoppvaskmaskin, oppvaskbenk, forspyledusj, tørkebenk og to oppvaskkurver. Maskin til høyre for vasken.

49 999 kr ekskl. mva

Leveringstid: 3-6 uker

Add to wishlist
2 års garanti Markedsledende priser Rask levering
Nets
Visa
Mastercard
Ikano

Kanskje Norges mest solgte oppvaskpakke!
PAKKEDEAL: Spar 15% på allerede rabatterte priser.

Komplett oppvaskpakke som inkluderer AT901 hetteoppvaskmaskin, oppvaskbenk, forspyledusj, tørkebenk og to oppvaskkurver. Søppelbøtte medfølger ikke. Oppvaskmaskin til venstre for kummen. En driftssikker oppvaskmaskin er avgjørende for en stabil drift! Vi kan også skreddersy det rustfrie tilbehøret i vårt rustfrie produksjonsverksted mot tillegg i pris. Kan også leveres med 400V. Kontakt oss!

Rustfri tørkebenk med hylle dimensjoner
630x580x850mm (LxDxH)

Rustfri oppvaskbenk med forspyledusj, kum/vask, oppkant og hylle dimensjoner
1130x755x850mm (LxDxH)

ATA AT901 hettoppvaskmaskin

Dimensjoner: 610x760x1440mm (LxDxH)

Struktur og tank i rustfritt stål 18/10 AISI 304. Vasketank med avrundede kanter, og sikrer dermed fullstendig drenering av skittent vann. Øvre og nedre roterende vaske- og skyllearmer. Overflatefiltre som dekker hele tanken. Termometer for skylletemperatur. Tre arbeidssykluser: 60 sekunder, 150 sekunder eller kontinuerlig. Varmeelementer i rustfritt stål, motstandsdyktig mot korrosjon og kalk. Egnet for linje- eller hjørneinstallasjoner. Høydejusterbare ben. Hetteløfting takket være fjærer. Vaskesyklusen starter først når panseret er helt lukket. Apparatet slutter å fungere hvis panseret løftes ved en tilfeldighet. Standard utstyrt med innebygd skyllemiddelbeholder for best tørkeresultat. Standard utstyrt med innebygget tilkobling for vaskemiddelbeholder. Standard utstyrt med innebygget tilkobling avløpspumpen. Bredt utvalg av alternativer tilgjengelig på forespørsel. Standard utstyrt med kurv for tallerkener og kurv for kopper. Den “teknologiske kjernen” til modell AT901 er representert ved det doble vannfiltreringssystemet, som hjelper deg å holde vannet renere. 40 % mindre vann i forhold til modellen B51 er nødvendig i vasketanken for bemerkelsesverdige energi- og vaskemiddelbesparelser. Avrundede vasketankkanter hindrer at smuss setter seg fast i hjørner. Du vil oppleve raskere rengjøring og en bedre luktende oppvaskmaskin.

Dybde

1390 mm

Effekt

6,8 kW

Høyde

1440 mm

Lengde

1740 mm

Spenning

230V 3-fas

Garanti

2 år

Produsent

ATA

Lagerstatus

3-6 uker

Materiale storkjøkken

Rustfritt stål

Produkttype storkjøkken

Komplett oppvaskpakke

Datablad

https://niche-pim-prod-assets.s3.eu-central-1.amazonaws.com/5/0/d/3/50d32d2f07bd40ae581ac666b9480ca832cba9f9_AT901.pdf

Egnet oppvaskkurv

500×500 mm

Antall tallerkener per time

1080-432-inf

Betal med faktura - Ingen fakturagebyr
I vår nettbutikk kan du velge Faktura som betalingsmåte.
Dette er også standard ved større prosjekter.
Som et ledd i vår miljøsatsing ønsker vi heretter å sende faktura elektronisk.

Du har to valgmuligheter:

 • Faktura på e-post (PDF-vedlegg)
 • EHF (elektronisk handelsfaktura)
 • Betal med Visa/Mastercard kort. Betal fleksibelt i din egen takt!
  Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  Betaling med kort er både trygt og enkelt.

  Du kan benytte deg av Visa og Mastercard som betalingskort. Når du er i kassen blir du bedt om å taste inn ditt kortnummer, utløpsdatoen og verifiseringskoden (CVV2) som står på baksiden av kortet. Vi samarbeider tett med NETS Easy for å sikre en rask og sikker behandling av din kortinformasjon,

  Frakt & Levering
  Vi har en flat frakt som utgjør +5% av den samlede ordrens verdi. Ønskes del-leveranse, vil det bli fakturert tillegg for dette.

  På lagerførte artikler leverer vi varene i løpet av 3-5 virkedager. Merk: Gjelder etter at vi har mottatt innbetaling 100% av faktura eller gjennom kortbetaling. På bestillingsvarer er det en leveringstid som varierer fra 3 -12 uker. 

  Vi benytter Bring som transportør i de fleste tilfeller.

  Last ned datablad